Menut on tehty henkilöiden lempiruokien mukaan. Vähän nykypäiväistettynä.

Henkilömäärä vähintään 8pax. Varaus etukäteen. Hinta 58,20 € / hlö

 

Eliel Saarisen menu

 

Poronlihacarpaccio

                      - puolukkasiirappia

Kermaista ahvenkeittoa

                      - tillivaahtoa

                      - ruiskrutonki

Kotijuustoa

                      - kuusenkerkkäsiirappia

File` Wellington talontapaan

Mustikkapiirakkaa

                      - vanhanajan vaniljajäätelöä

 

Herman Geselliuksen menu                                                                                   

Korvasienikeittoa

                      - pekonilastu
                      Kuha-raputerriiniä

                      - mätikastiketta

Puolukkasorbettia

Paahdettua peuransisäpaistia

                      - hunajaisia juureksia

                      - rosmariinikastiketta

Myyränpesä

 

Loja Saarisen menu

 

Paahdettua sorsanrintaa

                      - metsäsienisalaattia

Nokkoskeittoa

                      - viiriäisen muna

Paistettua kuhaa

                      - yrtti-ohrarisottoa

                      - voissa haudutettua pinaattia ja kevätsipulia

Mansikoita

                      - smetanavaahtoa

                      - vaahterasiirappia

Juustolautanen

                      - omenaa

                      - suolakeksejä ja pipareita